Nyt on miesten viikko. Toisin kuin leipäviikko, vihannesviikko tai kukkaviikko, miesten viikko on mielestäni ehdottomasti tarpeellinen. Väärinymmärretyn ja sorretun sukupuolen päännosto. Feministien, kiintiöiden ja muun matriarkaalisen skeidan valloittamassa yhteiskunnassa miesten kuuluu saada vähintäänkin viikko vuodesta ylistystä ja ansaittua huomiota. Tasa-arvo on ollut jo muutaman vuosikymmenen ajan kuuma peruna. Sukupuolten välinen tasapuolisuus puhuttaa, suututtaa ja nostaa tunteita. mikäli tunnistat itsesi tiukkanutturaiseksi feministiksi, tämä ei ole sinun tekstisi. Sillä minun mielestäni miehet ovat mahtavia! Ketään ei yritetä polkea ja sorsia niin paljon kuin miehiä. Feminismi on mielestäni paljon pahempi ongelma kuin sovinismi. Sovinismi on huumorin muoto. Feminismi on molemminpuolisen kärsimyksen ilmentymä.

Sanotaan, että on epäreilua, kun mies saa Suomessa elämänsä aikana 20% enemmän palkkaa kuin nainen. Harvemmin mainitaan, että mies tekee myös tuon 20% enemmän töitä kuin nainen. Pitäisikö hänen siis olla 40 vuoden työurastaan lähes viisi vuotta töissä ilman palkkaa? Onko se reilua. Kuka feministi suostuisi siihen? Miehet myös matkustavat työssään keskimääräisesti enemmän kuin naiset. Joutuvat siis olemaan enemmän poissa kotoa. Oletetaan, että mies joutaa kyllä. Ei häntä kotona tarvita. Ja sitten häntä rangaistaan aiheesta, sillä hän on huono mies ollessaan poissa perheensä luota. Reilukerhosta päivää. Jälleen. Mutta monestiko kuulette miesten valittavan ääneen? Monestiko aamu-uutisissa nähdään mies, joka kertoo tunnoistaan näissä ristipaineissa tai nostaa esiin järjestelmän epäkohtia? Entäpä miehistä ja heidän loputtomista etuoikeuksistaan valittavia naisia? Niitä löytyy joka nurkan takaa. On jo suorastaan kansalaisvelvollisuus olla sitä mieltä, että miehet ovat epäoikeudenmukaisesti etuoikeutettuja joka suhteessa. Halutaan naiskiintiöitä virkoihin, lautakuntiin ja virastoihin. Eli siis pätevän miehen tulisi luovuttaa paikkansa naiselle vain siksi, että jonkun mielestä olisi kiva jos porukassa olisi naisia. Eikö tämä ole epäreilua? Jos nainen on pätevä, hän saa paikkansa kyllä tässä maassa riippumatta navanalusseudun varustuksesta. Miksi miehen pitäisi vetäytyä kisasta vain koska hänellä on sillä alueella uloke?

Minäpä kerron teille. Syynä on synnyttäminen. Naisen tavara. Ja nuoremmalla iällä jo ihan pelkästään tissit. Miesten sorto mahdollistuu kahdensuuntaisella hyväksynnällä. Naisten puolelta kyse on syyllistämisestä. Mies ei voi synnyttää. Mies ei voi imettää. Mies on biologisen elämäntarkoituksen ja välttämättömän luonnon kiertokulun pyörteissä lähes merkityksettömäksi alennettu väline. Siemen, jonka voi hakea pankista tarpeen tullen. Koska olemme nisäkkäitä, naisen osa on synnyttää eläviä poikasia ja imettää näitä. Luonto on siis epäreilu, koska mies ei tee tätä. Ja se on jollain käsittämättömällä logiikalla miehen syy. Häntä tulee rankaista. Hänelle pitää järjestää kipua ja kärsimystä vähintään vastaava määrä, jotta puntit olisivat tasan. Nykymies tietää tämän. Hänet kasvatetaan jo voimattomuuteen luonnon järjestyksen edessä. Miksi he hyväksyvät tämän kaiken mukisematta? Siksi, hyvät naiset, että miehet tykkäävät naisista. Mies on valmis muuttamaan kaikki periaatteensa, hylkäämään perheensä ja myöntymään mihin tahansa nöyryytykseen nähdäkseen tissit livenä. Ja isompana poikana tarpeet kasvavat, mutta valmius uhrautua naisen hyväksi ei muutu.

Sanotaan, että mies on heikko ja ajattelee vain peniksellään. Kuinka vaikeaa voi olla ottaa vastaan ihailua? Ehkäpä naistenkin tulisi kuunnella hivenen enemmän rasiaansa kuin juputtaa jatkuvasti. Naisilla on nimittäin taipumus ajatella, että heidän toosansa on joku mystinen soutamalla kuluva järvi, johon miehen ei pidä antaa koskea ennen lupauksia ikuisesta rakkaudesta ja sitoutumisesta. Naiset suorastaan pakottavat miehet valehtelemaan ja sitten syyllistävät heitä siitä. Ajatelkaa miestä! Hän on täysin valmis antamaan sinulle osasi ilman mitään lupausta huomisesta ja antaa sinulle täyden vapauden muuttaa mielesi. Lupauksella paljastaa tissit saat mitä haluat.

Miehet tulkitaan jatkuvasti väärin. Sanotaan, että miehet ovat sitoutumiskyvyttömiä. He ovat sitoutumiskyvyttömiä, koska eivät kosi jokaista tielleen osuvaa naista, vaan antavat itselleen luvan tutustua, ihastua, rakastua. He tahtovat olla varmoja valinnastaan. Ei heille loppupelistä riitä pelkät tissit. Aikuinen mies tietää, että tissejä on paljon. Niiden kantajat ovat erilaisia. Onpa typerää. Naiset ovat hölmöjä, jos nyt totta puhutaan. He vaativat sitoutumista, kauniita valheita ja itselleen mieleisiä lupauksia oman turhamaisuutensa vuoksi. Sitoumisella ei ole mitään tekemistä aiheen kanssa, sanon minä. Miestä ei voi(yleensä) pakottaa sitoutumaan vastoin tahtoaan. Miehet asetetaan yleensä täysin mahdottomaan tilanteeseen tässä aiheessa. Koska naisten mielestä heidän pitäisi. Itseasiassa sitoutuminen on mielestäni miehelle paljon suurempi asia kuin naiselle. Naiset tuntuvat ripustautuvan mihin vaan voidakseen sanoa, että mulla on poikaystävä. Kun mies viimein tekee päätöksen sitoutua, hän jumalauta sitoutuu! Hän voi tehdä virheitä, hän kasvaa ja kipuilee kuten kaikki muutkin, mutta sitoutunut mies ei pidä eroa vaihtoehtona. Ainoastaan miehet, jotka kokevat päätöksen tehdyn heidän puolestaan, eivät sitä ole. Jos avioerotilastoista olisi mahdollisuus saada tieto, kenen idea lopunperin oli erota, kehtaan veikata, että enemmistö on naisia. Nainen katsoo eron perusteeksi sen, että mies ei muuttunutkaan kaikista valmennustoimista huolimatta mieleiseksi(eli naiseksi) vaan pysyi tismalleen samana äijänä kuin tavatessakin. Nainen kokee silloin kohdanneensa vääryyttä ja kohtuutonta kärsimystä, mikä on tietysti miehen syy. Mies on vain yrittänyt toimia naisen mieliksi nähdäkseen tissit, mutta kukaan ei suostu hyväksymään, että hän on silti oma itsensä. Surullista on, että kaikki naiset eivät koskaan tätä tajua. Vaikka parisuhteessa ja etenkin miehen (todellisesta) aloitteesta solmitussa avioliitossa kohdataan ongelmia, mies ei halua ajatella eroamista vaan sitoutuu pysymään myös tuon jäkättävän 20kg lihoneen, alati tyytymättömän vaimonsa rinnalla, koska on sitoutunut. Naiset muuttavat mielensä. Miehet eivät hevillä niin tee. Ja se ärsyttää naisia.

Miesten tulee olla kuin naiset. Heidän tulee ajatella kuin naiset, toimia kuin naiset ja ajaa naisten oikeuksia. Miehiltä kielletään heidän perusviettinsä ja heitä syyllistetään siitä, etteivät he ole naisia. He eivät saa olla miehekkäitä, suojelevia ja miesten töitä tekeviä miehiä, koska se ei ole sivistynyttä ja tasarvoista. Ei naisia tarvitse suojella ja kyllä hekin osaavat käyttää vasaraa ja puolustaa itseään. Toki osaavat. Ja on olemassa naisia, jotka kerrassaan seksuaalisesti ovat suuntautuneet naisiin. Ja se on ihan ookoo. Tosin miehen kannalta tämä luonnon erityispiirre riistää heiltä osan naiskauneutta ja tissejä markkinoilta, mitä onneksi kuitenkin tasapainottaa sama taipumus osassa miehiä. Tasapeli siis luonnon puolesta siinäkin. Mitä tulee meihin umpiheteroihin, ainoa sorto, jota naiset joutuvat Suomessa kohtaamaan, on kielto nauttia miehistä miehinä. Ja tuon sorron naiset ovat luoneet itse. Miehistä yritetään muokata naisia kaikin keinoin, ja kun he toteuttavat näitä toiveita(nähdäkseen tissit livenä), heitä syytetään epämiehekkäiksi. Jos toisaalta mies ei olisi kiinnostunut tisseistä, kaikki naiset tietävät heti, että jotain on vialla.

Nyt kaikki järkevät naiset barrikadeille! Minä vaadin naisen oikeutta nauttia miehestään miehenä. Vaadin miehille oikeutta olla mies ja toteuttaa itseään miehenä! Miehillä tulee olla oikeus olla miehiä kuten ovat. Naisten keksimät  teennäiset keskusteluryhmät miehille tulisi lailla kieltää. Vaadin naisten oikeutta olla kauniita ja miehille oikeutta nauttia siitä. Haluan naisille miehistä suojelua, leveitä hartioita ja puolustusvelvollisuutta perustuslakiin! Haluan miehille oikeuden päättää itse sitoutumisestaan ja tavastaan rakastaa. Paska juttu sinällään, ettemme naisina voi tuota pakottaa mielemme mukaan, mutta miehetkään eivät voi estää meitä muuttamasta mieltämme joka toisesta asiasta. He kantavat riskit, oikeus siis sille, jolle se kuuluu! Pienten poikien kuuluu saada olla pikkuapinoita, nuorten miesten kuuluu saada nähdä joskus tissit livenä ja miesten tulee saada tehdä omat valintansa ja kasvaa isiksi ja vaareiksi luonnon suunnittelemalla tavalla ilman naisten jatkuvaa puuttumista. Joskus luulemme nimittäin luonnon tekevät virheitä. Siinä erehdymme. Luonto ei tee virheitä, me emme vain aina pidä sen oikuista. Se on eri asia. Miehissä ei ole mitään vikaa, ne eivät vain aina toimi meidän naisten mielen mukaan. Ärsyttävää, mutta näin se on.

Eläköön mies! Eläköön sika! Eläköön Luolamies!